Voor 2 personen
Schil 500 gram aardappelen en kook ze net gaar. Warm de oven voor op 175 graden. Snijd de aardappelen in plakken. Was 400 gr. courgettes en snijd ze in plakken. Aardappelen en courgettes om en om in een ovenvaste schaal leggen. Verdeel er plakjes van 2 tomaten overheen. Klop 3 eieren met 2 dl melk en ½ eetlepel pesto, peper en zout naar smaak en schenk dit over de aardappelen, courgette en tomaten. Meng 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas met 2 eetlepels paneermeel en strooi dit over de schotel. Laat het gerecht in ca 35 minuten gaar worden en bruin kleuren.
Eet smakelijk.
p.s. pesto kun je vervangen voor andere kruiden, zoals basilicum, of iets dergelijks, naar eigen smaak. idem dito voor de parmezaanse kaas, kan vervangen worden door nederlandse kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten